Havo 1 jarige opleiding. Doe nu 2 jaar havo in 1!

22 mei 2016

2 jaar havo in 1 succesvol

De 1 jarige havo opleiding blijkt wederom een succes. Om verschillende redenen kiezen leerlingen ervoor om 4 en 5 havo in 1 jaar af te ronden. Ouders en leerlingen vertellen ons tijdens de diploma-uitreiking dat het zo fijn is dat hun kind een jaar heeft ingehaald. Het jaar wat ze eerder verloren hebben ze nu weer ingehaald en dat is uiteraard een prachtig succes.

“Ik moest hard werken voor het versneld traject havo, maar… daarna kan ik versneld vwo traject volgen en gaan studeren!”

Jaar verloren?

Heb je zelf een jaar verloren en wil je dit inhalen? Kom dan eens langs om te praten over de eenjarige havo opleiding. U kunt dan ook in contact komen met ouders van leerlingen die het 2 jaar havo in 1 – studie gevolgd hebben en hoe zij het ervaren hebben.

Bel voor meer informatie 030 – 231 45 41 of kom naar onze volgende open avond.

Lees meer over wat Instituut Blankestijn biedt.