Versneld vwo doen?

22 mei 2016

Ben je vastgelopen in havo 4? Ben je voor jouw havo eindexamen gezakt? Baal je ervan nog een jaar te moeten rondlopen op school of heb je andere doelen? Dan is er goed nieuws: versneld vwo! Loop volgend jaar niet met één havo diploma, maar met een vwo diploma op zak. Versneld vwo doen bij Instituut Blankestijn is niet nieuw: We doen dit al 50 jaar met succes.

5/6 vwo één jaar doorlopen kan door aandacht en kleinschalig onderwijs. Duizenden leerlingen zijn je al voorgegaan en met succes. Het succes maakt dat we binnen het particulier onderwijs de absolute top zijn. Meer weten? Bel nu met 030 – 231 45 41 voor inschrijven versneld vwo diploma.

versneld vwo op Instituut Blankestijn

Twee jaar in één vwo, aan de bak!

We bereiden je in korte tijd voor op het landelijk centraal examen vwo. Als je geslaagd bent voor je vwo examen ben je goed voorbereid op een vervolgstudie.

Het traject vwo twee jaar in één vraagt veel van een leerling. Je maakt lange dagen, zult met regelmaat ook op zaterdag extra les moeten volgen en zult in de vakanties boeken moeten lezen. Maar het resultaat mag er zijn: In 1 jaar je vwo.

Meer informatie over versneld vwo

Wilt u meer weten over het versneld traject 5/6 vwo en de mogelijkheden die u het kan bieden? Kom dan eens langs op onze open avond of bel voor een vrijblijvend gesprek.

Toch een andere keuze maken? Kies voor certificaten havo/vwo

Deelcertificaten havo vwo mavo algemeen.
Deelcertificaten vwo.
Deelcertificaten havo.

versneld vwo op Instituut Blankestijn