Diploma-uitreiking in de Dominicuskerk

22 mei 2016

Diploma uitreiking

De diploma-uitreiking is dit jaar op vrijdag 26 juni in de Dominicuskerk in Oog in Al. Met opzet is gekozen voor een locatie buiten het centrum, want de verkeerschaos verandert er bijna per week.

De uitreiking zelf is van 16 tot 18 uur en daarna is er een feestelijke afsluiting van een andermaal geslaagd cursusjaar. Al jaar en dag heeft IB een driejaarlijks slagingspercentage van 95 procent en ook dit jaar is dat zo. Het is de bekroning van een mooi jaar dat door het 50-jarig bestaan extra glans kreeg. Daarom feliciteert IB alle geslaagden en de medewerkers, die dit succes mogelijk maakten.

Adres in Google maps

De ingang van de Dominicuskerk is aan de Händelstraat.

Ligging Dominucuskerk op Google Maps

Looproute vanaf Centraal station op Google maps

Bereikbaarheid

Per openbaar vervoer is de Dominicuskerk bereikbaar vanaf het Centraal Station, busstation Jaarbeurszijde, met buslijn 25, richting Cartesiusweg via Oog-in-Al. U stapt uit bij de halte Everard Meysterlaan, net voorbij de stoplichten. Loop even terug en sla de Everard Meysterlaan in, en vervolgens rechtsaf de Händelstraat in, en u ziet meteen de kerk liggen.

Van buiten Utrecht kunt u met de auto de kerk bereiken vanaf de A2, afslag 8, Centrum. Volg de Martin Luther Kinglaan tot aan de rotonde. Sla linksaf dwars over de rotonde en rij de Pijperlaan in. Volg deze laan voorbij het hotel en de bloemenkiosk. Ga hier rechtsaf de Händelstraat in. U rijdt de Händelstraat af en u ziet de kerk liggen.

Voor actuele informatie over verkeershinder in Utrecht en alternatieve routes kunt u kijken op de site www.utrechtbereikbaar.nl. De dienstregeling van de stadsbussen vindt u op de site www.u-ov.info.