Geslaagde reünie van Instituut Blankestijn

22 mei 2016

28 mei 2015 stond geheel in het teken van 50 jaar Instituut Blankestijn. In de avonduren waren zo’n 500 gasten verzameld op het prachtige complex van de Larensche Mixed Hockey Club om er herinneringen op te halen aan vroeger.

In zijn openingswoord heette rector Frans van Heijningen de aanwezigen welkom en hij benadrukte nog eens de grote toegevoegde waarde, die het Blankestijn-onderwijs heeft voor de leerlingen. De rest van de avond stond in het teken van veel gezelligheid en voor de huidige en oud-medewerkers van het luisteren naar verhalen van hun voormalige pupillen, die inmiddels hun studie met succes hebben beëindigd of op het punt staan om af te studeren.

Die successtory bevestigde voor IB weer eens de opvatting hoe waardevol onderwijs in kleine lesgroepen door prima opgeleide leraren is.

IMG_8203