Diploma uitreiking bij Instituut Blankestijn

19 mei 2016

Feestelijke diploma-uitreiking van vmbo-tl (mavo), havo en vwo bij Instituut Blankestijn

Vrijdag 26 juni 2015 stond bij Instituut Blankestijn geheel in het teken van de diploma-uitreiking aan de mavo-, havo- en vwo-geslaagden.

Om 16 uur begon het officiële gedeelte in de sfeervol aangeklede Utrechtse Dominicuskerk met een woord van welkom door rector Frans van Heijningen. “Jullie hebben prima gepresteerd”, zo hield hij zijn leerlingen voor “en ons examenresultaat – en ik benadruk ons – betekent dat ons driejaarlijkse gemiddelde slagingspercentage 95 blijft. Daarmee staat het particulier onderwijs van Blankestijn ook na 50 jaar op eenzame hoogte. Ik zei daarnet ons, omdat ik ook al die prima opgeleide en toegewijde medewerkers een compliment wil maken voor hun inzet.”

Iedere leerling werd persoonlijk door zijn of haar mentor toegesproken. Daarna gingen de geslaagden op de foto. Een mooi cursusjaar is ten einde en een nieuwe levensfase begint.