Keizers in de gracht op woensdag 5 oktober om 5 uur?

29 september 2016

De weddenschap tussen Magnus en Steve was niet de enige weddenschap die door een docent van Instituut Blankestijn in het schooljaar 2015-2016 werd verloren. De heer Keizers wedde dat leerling Maximiliaan geen negen zou halen voor natuurkunde en kreeg overtuigend ongelijk: Max scoorde een 9,2 op zijn centraal schriftelijk eindexamen natuurkunde.

Keizers beloofde tijdens de diploma-uitreiking op 6 juli 2016 aan Max en ten overstaan van een zaal vol familie en vrienden van de geslaagden dat ‘de weddenschap uitgevoerd gaat worden’.

Aangezien Keizers zelf verzaakt in het prikken van een datum voor zijn grote plons, hebben zijn collega’s een mooie datum gekozen. Precies drie maanden na de diploma-uitreiking en op de Dag van de Leraar dagen we Robin Keizers uit om de daad bij het woord te voegen. Gaat Keizers kopje onder in de Oudegracht? Kom op woensdag 5 oktober om 17.00 uur met eigen ogen aanschouwen en aanmoedigen.

https://www.facebook.com/events/1120489608042480/