Certificaten mavo

Ben jij voor een aantal vakken al geslaagd? Wil je examen doen in een extra sector? Wil je voor bepaalde vakken hogere cijfers halen? Kom bij Instituut Blankestijn voor enkele vakken. Kom bij Instituut Blankestijn om certificaten mavo te halen voor enkele vakken.

Kies voor Instituut Blankestijn; we hebben veel ervaring met het werken voor deelcertificaten mavo. Als je één of meer deelcertificaten wil halen, volg je per definitie een versneld traject. Instituut Blankestijn biedt verschillende mogelijkheden:

Certificaten mavo

Onder andere aardrijkskunde, biologie, Duits, economie, Engels, Frans, geschiedenis, kunstvakken, maatschappijleer, nask, Nederlands, Spaans en wiskunde.

Pakket op maat

De wensen van jou en je ouders staan centraal. Het is altijd mogelijk om je voor de gewenste vakken in te roosteren. We stellen een pakket op maat samen en stippelen een traject uit waarmee je in korte tijd een of meer vakken kan afronden. In die periode wordt de leerling begeleid door een persoonlijke coach.

Voorbereiden op de havo

Instituut Blankestijn ondersteunt kandidaten ondersteunen die, naast het behalen van deelcertificaten mavo, zich ook willen voorbereiden op de havo. Het is bij Instituut Blankestijn mogelijk om naast deelcertificaten mavo, je ook te richten op het halen van enkele deelcertificaten havo.

Meer informatie

Neem contact op voor een kennismakingsgesprek. We leggen graag uit wat de mogelijkheden zijn.