Afdelingscoördinatoren

20 april 2016

Afdelingscoördinatoren

Instituut Blankestijn is bewust kleinschalig. Dit maakt het mogelijk al onze leerlingen intensief te begeleiden. Iedere leerling krijgt, naast de begeleiding van de vakdocenten, begeleiding van een afdelingscoördinator.

Onze mini-scholengemeenschap biedt plaats aan (ongeveer) honderdtwintig leerlingen. De leerlingenpopulatie is onderverdeeld in acht afdelingen van elk ongeveer vijftien leerlingen. De afdelingen worden geleid door de afdelingscoördinator.

Bij de start van de opleiding op Instituut Blankestijn kan een nieuwe leerling rekenen op de afdelingscoördinator om hem of haar wegwijs te maken en op het gemak te stellen. Tijdens het verdere verloop van de opleiding is de coördinator voor een leerling het eerste aanspreekpunt voor alle vragen.

De afdelingscoördinator helpt een leerling met plannen van schoolwerk, organiseert indien nodig remedial teaching, faalangstbegeleiding of extra lessen, en verwijst zo nodig door naar de vertrouwenspersoon, de decaan of andere personen binnen of buiten het instituut.

Naast de begeleiding van diens vakdocenten en zijn of haar afdelingscoördinator, kan een leerling, indien gewenst, ook extra begeleiding krijgen van een persoonlijke coach.


Karin Trap
Basisschool
trap@inbl.nl

Mariëlle van Rijswijk
Klas 1, 2 en 3
rswk@inbl.nl

Raymond Tilma
Klas 4hv en 5v
tlma@inbl.nl

Jan Willem Jonkers
Klas 4 mavo
jkrs@inbl.nl

Desirée Haasnoot
Klas 5 havo m-stroom
hsnt@inbl.nl

Robin Keizers
Klas 5 havo n-stroom
kzrs@inbl.nl

Hedda Magnus
Klas 6 vwo m-stroom
mgns@inbl.nl

Berend Salemink
Klas 6 vwo n-stroom
slmk@inbl.nl