De Blankestijn Begeleidingstweedaagse

Een jaar Blankestijn is goed te vergelijken met tophockey: de juiste instelling, uitgekiende training en doorzettingsvermogen leveren de hoogste scores.

‘De begeleidingstweedaagse’ is een intensieve en doelgerichte training door Instituut Blankestijn. Schoolgaande clubleden in het voorexamenjaar van de door ons gesponsorde hockeyverenigingen kunnen met onze docenten trainen voor de jaarlijkse eindsprint op hun school.

Schrijf je in voor de Begeleidingstweedaagse 2021 voor SCHC

Instituut Blankestijn organiseert een begeleidingstweedaagse, exclusief voor leden van de SCHC op maandag 28 en dinsdag 29 juni. Speciaal voor leerlingen van de voorexamenklassen, om het schooljaar af te ronden. Wij doen dit dan van 16:00-20:00 uur. Tussendoor zorgen wij voor iets hartigs.

De trainingen vinden plaats op het instituut in Utrecht.

Vul het onderstaande formulier in als je mee wilt doen. We gaan ervan uit dat je beide dagen kunt. Je krijgt bericht van ons wanneer de training plaatsvindt.

  • Door dit formulier te verzenden, geeft je aan interesse te hebben in de Blankestijntweedaagse van Instituut Blankestijn. Velden met een * zijn verplicht.
  • Geef per vak aan welk boek je gebruikt en welk(e) hoofdstuk(ken) je behandeld wilt hebben.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.