Gezakt? Slagen doe je met deelcertificaten!

18 juni 2015

Gezakt? Slagen doe je met deelcertificaten!

Jij hebt examen gedaan op een andere school, maar je bent gezakt voor het diploma? Geen nood! Jij kunt in korte tijd toch je diploma halen zonder dat je je hele examenpakket opnieuw moet doen. Slaag met deelcertificaten vwo, havo of mavo bij Instituut Blankestijn.

Maak je diploma compleet met certificaten

Bijna niemand haalt alleen maar onvoldoendes voor alle vakken in een examenpakket. Vaak is er al een groot aantal vakken met een voldoende afgesloten. Een diploma halen is dan een kwestie van het repareren van een paar vakken. Dat is onder andere te doen door het halen van deelcertificaten. Bij Instituut Blankestijn word je via een versneld traject doelgericht opgeleid door vakkundige docenten die samen met jou hard werken om je zwakke vakken op te halen. Of we bieden je nieuwe vakken aan die beter bij je passen. Hierdoor kun je alsnog je diploma halen en beginnen met je vervolgopleiding.

Even op adem komen?

Je kunt ook enige tijd op adem komen en later in het schooljaar alsnog je deelcertificaten halen. In de adempauze kun je buiten de schoolbanken waardevolle ervaringen opdoen. Wat dacht je van een reis door Engeland? Informeer bij Instituut Blankestijn naar de mogelijkheden. In ieder geval kun jij daarna alsnog je diploma halen via onze unieke lesmethode.

Sluit aan op de studie-eisen

Sluit je behaalde diploma niet helemaal aan op de eisen van je vervolgstudie? Door extra certificaten te halen bij Instituut Blankestijn vergroot je je kansen. Is het gemiddelde cijfer van je behaalde eindlijst te laag om te worden toegelaten tot de opleiding van je keuze? Verbeter je resultaten via de deelcertificaten van Instituut Blankestijn en open de deuren van je toekomst.

Een opleiding op maat

Instituut Blankestijn gelooft in onderwijs dat jouw talent aanspreekt op een manier die bij jou past. Het is altijd mogelijk om je voor de gewenste deelcertificaten in te roosteren. We stellen een pakket op maat samen en stippelen een traject uit waarmee je in korte tijd één of meer vakken kan afronden. In die periode wordt alle stof herhaald en wordt je persoonlijk begeleid. We stemmen je lestijden desgewenst af op je werk of andere verplichtingen.

Contact

Wij hebben ruime ervaring met de opleiding voor deelcertificaten en bieden je verschillende mogelijkheden. Het behalen van deelcertificaten is bijvoorbeeld mogelijk via onze vavo-school Neem contact op voor een verkennend gesprek. Onze rector Marielle van Rijswijk legt jou en je ouders graag uit wat de mogelijkheden zijn om op een op jou afgestemde wijze te slagen met deelcertificaten bij Instituut Blankestijn.

Gezakt? Certificaten haal je bij Instituut Blankestijn