Instromen op onze basisschool

4 juni 2015

Instromers basisschool

Regelmatig komen leerlingen gedurende het schooljaar instromen bij Instituut Blankestijn om onderwijs te volgen.

Als ouder wilt u de beste basisschool voor uw kind. Een kleine school waar uw kind optimaal wordt voorbereid op het voortgezet onderwijs. Waar de docenten het potentieel van uw kind zien en uw kind wordt gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen. Een basisschool waar uw kind in een kleine klas veel persoonlijke aandacht krijgt.

Met hulp van onze enthousiaste en toegewijde docenten wordt uw kind geholpen om eventuele achterstanden weg te werken. Doordat Instituut Blankestijn pleit voor talentontwikkeling, zijn wij specialist in het zorgen dat uw kind school en bijvoorbeeld (top)sport goed kan combineren.

Op ieder moment kan je instromen

Door onze individuele aanpak is het mogelijk om op ieder moment tijdens het schooljaar te starten. Een leerling die wil instromen, kan een of meer dagen meedoen om de sfeer te proeven.

Cito

Basisschoolleerlingen die tijdig bij Instituut Blankestijn starten, bereiden we voor op de Cito-entreetoets van groep 7 en 8. Onze basisschool biedt een prettige leeromgeving waarin uw kind met de docenten werkt voor de hoogst haalbare Cito-score en een schooladvies dat het beste past bij de talenten van uw kind.

Aanmelding

Onze aannameprocedure begint met een vrijblijvend gesprek, neem contact met ons op voor een afspraak.

Instromen basisschool Instituut Blankestijn