Mooi examenresultaat Instituut Blankestijn

Op woensdag 13 juni kon bij veel leerlingen de vlag uit. Toen was namelijk bekend dat zij geslaagd waren voor hun eindexamen. Ook bij de leerlingen van Instituut Blankestijn: het percentage geslaagden is namelijk weer hoog.

Hoog slagingspercentage

Het grootst is het succes bij de mavo: honderd procent geslaagd. Bij het vwo is niemand afgewezen en bij de havo zijn er slechts twee leerlingen voor wie een diploma dit jaar niet meer haalbaar is.

Dat betekent dat ook dit jaar weer veel kandidaten succesvol examen hebben gedaan bij Instituut Blankestijn. We feliciteren alle geslaagden en hun familieleden met het mooie resultaat.

Tweede tijdvak

Zowel geslaagden als nog-niet-geslaagden hebben de kans een vak over te doen in het tweede tijdvak, om een hoger cijfer te behalen. Daar gaan weer veel leerlingen mee aan de slag. Ook degenen die, bijvoorbeeld door ziekte, een examen in het eerste tijdvak hebben moeten missen. We wensen hen daarbij veel succes.

Als de uitslag van die examens binnen is, zal het aantal succesvolle leerlingen nog groter zijn dan het nu al is. We verheugen ons erop.