Een versneld examenjaar bij Instituut Blankestijn

Van mavo naar havo of van havo naar vwo? Bij Instituut Blankestijn kunnen het voorexamen- en examenjaar gecombineerd worden tijdens een versneld examenjaar.

Dit is ook een goede oplossing als uw zoon of dochter vastloopt in het voorexamenjaar mavo, havo of vwo of niet toegelaten wordt tot een vervolgopleiding vanwege een te laag gemiddelde.

Wij bieden voor alle profielen een versneld examenjaar aan, waarbij de lesstof van meerdere jaren in één schooljaar behandeld wordt. Elke leerling wordt persoonlijk begeleid. De docenten weten wat goed gaat en waar ze de leerling mee kunnen helpen. Elke leerling krijgt een eigen leerplan dat altijd aangepast kan worden als dat nodig is. Zo weet de leerling waar hij staat en kunnen alle leerlingen zelfverzekerd de examenperiode ingaan.

Een intensief traject met een succesvol resultaat

Het versnelde examenjaar vraagt veel van een leerling. Hij of zij maakt lange dagen, in de toetsweken worden er ook bijlessen op zaterdag aangeboden en zal hij of zij ook in de avonduren regelmatig aan de slag moeten. Docenten staan hierbij altijd klaar voor extra begeleiding, op ons instituut of online. Maar het resultaat mag er zijn: elk jaar behalen veel leerlingen van Instituut Blankestijn via dit traject met succes hun diploma.

Meer informatie over het versnelde examenjaar?

U kunt altijd bellen naar 030 – 231 45 41 of mailen naar info@inbl.nl. Ook kunt u een persoonlijk kennismakingsgesprek aanvragen. Wij vertellen u graag alles over het twee-in-één-examenjaar van Instituut Blankestijn.