Open dag

Wilt u ontdekken wat intensief maatwerkonderwijs voor uw kind kan betekenen? Wij vertellen u er graag over op onze open dag op donderdag 30 juni van 14.00 tot 17.00 uur.

Tijdens de open dag verkent u de mogelijkheden van Instituut Blankestijn voor uw kind met een persoonlijk gesprek en krijgt u een rondleiding, waarin u de Instituut Blankestijn-sfeer kunt proeven.

Bij Instituut Blankestijn zit elke leerling op de eerste rij

We spreken ook wel van de ‘kracht van acht’: onze klassen bestaan uit maximaal acht leerlingen. Komt er een leerling bij? Dan wordt de groep gesplitst! Zo blijven de groepen klein, op kamerniveau. Bij Instituut Blankestijn hebben we dan ook geen lokalen, maar leskamers. Die hebben we zo ingericht dat elke leerling op de eerste rij zit. En dat heeft een positief effect op de leerprestaties!

Praktische informatie

Datum: 30 juni 2022
Tijd: van 14.00 uur tot 17.00 uur
Adres: Oudegracht 189 te Utrecht

Aanmelden voor de open dag van Instituut Blankestijn

Wij kijken ernaar uit u te mogen ontvangen tijdens de open dag. Via het onderstaande formulier kunt u zich aanmelden.

  • Door dit formulier te verzenden, meldt u zich aan voor de open dag van Instituut Blankestijn. Velden met een * zijn verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie van de opleiding van uw kind(eren) kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

De privacy statement van Instituut Blankestijn is van toepassing op dit formulier.