Instituut Blankestijn

Het persoonlijke onderwijs van Instituut Blankestijn

Instituut Blankestijn zet alles op alles om leerlingen te helpen bij hun talentontwikkeling. Dit doen we niet alleen met een leerplan op maat, maar ook door een fijne leeromgeving te creëren.

De ervaren docenten leggen de lesstof helder en geduldig uit en overhoren onvermoeibaar. Zo doet uw kind gegarandeerd alle kennis op die hij nodig heeft. Wil een leerling op vwo-niveau cum laude slagen of met een mooi mavo-diploma de middelbare school afsluiten? Elk kind is anders en haalt op een andere manier het beste uit zichzelf. Met de vooraf uitgestippelde leerroute behaalt elke leerling zijn of haar doel.

Instituut Blankestijn is een particuliere school die staat voor onderwijs dat op de juiste manier het talent van uw kind aanspreekt. Ontdek ook wat Instituut Blankestijn kan betekenen voor uw kind.

 “Op Blankestijn krijg je het best denkbare onderwijs. De klassen zijn klein, de aandacht van leraren is grenzeloos, er is alle tijd om de stof door te nemen en sommige ouderwetse praktijken, zoals het steeds opnieuw inspecteren van schoolschriften, zijn er nog gangbaar.”
HP De Tijd

Kleinschalig onderwijs

Instituut Blankestijn is een bewust kleinschalige, particuliere school in het centrum van Utrecht. Leerlingen uit heel Nederland komen naar de particuliere school om intensief les te krijgen van toegewijde docenten. Al meer dan een halve eeuw bezet Instituut Blankestijn de koppositie op het gebied van particulier onderwijs in Nederland. Onze mini-scholengemeenschap omvat een school voor voortgezet onderwijs (mavo, havo en vwo), onderbouw en bovenbouw, van brugklas tot en met examenjaar. Leerlingen krijgen bij Instituut Blankestijn les in groepjes van maximaal acht leerlingen. Zo krijgt elke leerling de aandacht die hij nodig heeft en kunnen de lessen aangepast worden aan de leerbehoefte. Lees hier verder over particulier onderwijs en wat wij u kunnen bieden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over Instituut Blankestijn? Dan kunt u altijd een mail sturen naar info@inbl.nl of bellen naar 030 – 231 45 41. Ook kunt u een persoonlijk kennismakingsgesprek aanvragen.