Vavo

16+ volwassenenonderwijs

Wil je een diploma op een hoger niveau halen? Ben je gezakt en wil je geen heel examenpakket opnieuw doen? Heb je een nieuwe kans nodig? Wil je andere vakken of een ander profiel kiezen? Wil je van het mbo naar de havo? Voel je je niet meer thuis op je huidige school? Heb je vertraging opgelopen en wil je dit inhalen? Heb je bepaalde vakken nodig voor een vervolgopleiding? De vavo-opleiding van Instituut Blankestijn is het antwoord op jouw wensen.

VAVO – Volwassenen Onderwijs

Instituut Blankestijn is een erkende vavo-school. Het vavo (voortgezet algemeen volwassenenonderwijs) is toegankelijk voor leerlingen vanaf 18 jaar en in bepaalde situaties ook voor leerlingen van 16 of 17 jaar.

Flexibel onderwijstraject

Het vavo-onderwijs van Instituut Blankestijn biedt heel veel flexibiliteit: Een volledig pakket of enkele vakken, versneld of gefaseerd, een ander of een extra profiel, andere of extra vakken, een hoger niveau of meerdere niveaus tegelijk. Jij bent degene die jouw onderwijstraject bepaalt.

Gezakt? Certificaten!

Ben je gezakt voor het eindexamen mavo, havo of vwo? Kom bij Instituut Blankestijn, want bij ons hoef je niet een volledig pakket opnieuw te doen om alsnog een diploma te halen. Dit kan meestal in slechts een paar maanden tijd.

Stapje hoger?

Ben je geslaagd voor je mavo en wil je slagen voor je havo? Ben je geslaagd voor je havo en wil je een vwo-diploma? Dat kan bij Instituut Blankestijn binnen één jaar. De oprichter van ons instituut Ad Blankestijn introduceerde als eerste in Nederland het originele concept ‘2-jaar-in-1’. Kies je voor Instituut Blankestijn, dan kies je voor meer dan vijftig jaar ervaring in versnelde en flexibele onderwijstrajecten met de beste resultaten.

Wat werkt voor jou?

Vavo bij Instituut Blankestijn is onderwijs op maat. Afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden maken we samen een plan dat voor jou werkt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en we leggen je graag jouw mogelijkheden uit.