Werken bij Instituut Blankestijn

Wil je Instituut Blankestijn komen versterken? Uitzonderlijk goede docenten en zeer bevlogen onderwijsondersteuners zijn altijd welkom, daar zijn geen vacatures voor nodig. Stuur je motivatiebrief met cv aan rector Margriet van Welt – Danes via werk@inbl.nl. Actuele vacatures van Instituut Blankestijn vind je hier.

Werken bij Instituut Blankestijn

Instituut Blankestijn staat al meer dan vijftig jaar garant voor geslaagd particulier onderwijs. Aan de basis van dit succes staat het team van bijzondere medewerkers. Voor het onderwijzend personeel geldt dat iedereen werkt volgens de Blankestijnmethode: helder uitleggen, hardnekkig overhoren en geduldig herhalen.

Door de kleinschaligheid van de lesgroepen (maximaal 8 leerlingen per groep) kan een docent zijn of haar lessen intensief en persoonlijk maken. Met name de versnelde trajecten dagen de docent uit op het gebied van effectief en efficiënt lesgeven. Ten slotte bestaat de service aan onze leerlingen voor een belangrijk deel uit bijlessen of verdiepingslessen door de eigen vakdocenten. Tijdens toets- en examenweken bieden de docenten van Instituut Blankestijn iedere leerling uitgebreide mogelijkheden voor het herhalen van de lesstof.

Vacatures onderwijsondersteunend personeel

Deze leerlinggerichte houding is natuurlijk ook te vinden bij het onderwijsondersteunend personeel. Ook zij stimuleren iedere individuele leerling om het beste uit zichzelf te halen. Kortom, een medewerker van Blankestijn is een bevlogen, deskundige persoon met liefde voor geslaagd onderwijs. Het belangrijkste is dat hij of zij oog, oor en hart heeft voor onze leerlingen. Juist deze individuele en persoonlijke benadering maakt het werken bij Instituut Blankestijn bijzonder.