17 november 2021

Reünie 26 november uitgesteld

Vanwege de nieuwe coronamaatregelen die op 12 november jongstleden zijn afgekondigd, wordt de reünie die gepland stond voor 26 november 2021 uitgesteld. Wij hopen de oud-docenten en de oud-leerlingen van de jaren 1994 t/m 2018 te kunnen ontvangen rond de 26e maart 2022: de 57e verjaardag van ons Instituut.

Onder de huidige omstandigheden is het niet verstandig op 26 november een reünie te organiseren zoals wij die voor ogen hebben. Wij willen graag zoveel mogelijk mensen de gelegenheid geven om de reünie bij te wonen. Aan de andere kant willen wij geen besmettingen riskeren die de gezondheid van (oud-)leerlingen en (oud-) docenten in gevaar brengen. Bovendien zouden besmettingen ons dwingen het Instituut tijdelijk te sluiten met alle gevolgen van dien voor de lessen en de voorbereiding van de examens. Je zult begrijpen dat wij het onderwijs aan de huidige leerlingen voor moeten laten gaan. Hoezeer wij ook uitzien naar een reünie en een weerzien met onze oud-leerlingen.

Gelukkig kunnen de wijnen die wij speciaal voor je hebben geselecteerd goed bewaard worden. Er komt dit schooljaar een moment waarop wij samen het glas kunnen heffen op ons aller gezondheid. Hopelijk kan reünie plaatsvinden rond 26 maart 2022: de 57e verjaardag van Instituut Blankestijn.

Tot die tijd danken wij alle (oud)-Blankestijners voor hun begrip en geduld.