Opleidingskosten Instituut Blankestijn

9 juni 2015

Instituut Blankestijn is een bewust kleinschalige particuliere school met één vestiging in het centrum van Utrecht. Leerlingen uit heel Nederland krijgen hier intensief les van enthousiaste en betrokken docenten die uw kind maximale aandacht geven. Wilt u meer informatie of heeft u een vraag over de tarieven, neem dan gerust contact met ons op.

Instituut Blankestijn biedt onderwijs dat past bij uw kind, waardoor talent alle ruimte krijgt. Uw kind krijgt de mogelijkheid om op maat afgestemde doelen te halen: wisselen van opleidingstraject, doorstromen naar een hoger niveau, versneld of juist gefaseerd.

In groepjes van maximaal 8 leerlingen en met een eigen persoonlijke coach, krijgen onze leerlingen les van vakbekwame en toegewijde docenten. In een prettige omgeving wordt de lesstof geduldig uitgelegd en onvermoeibaar overhoord zodat uw kind met plezier naar school gaat en thuis de plek is voor ontspanning.

De particuliere opleiding van Instituut Blankestijn wordt geheel bekostigd door de ouders van de leerlingen. Meer weten of de sfeer zelf ervaren? Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking of kom langs op een open avond.

Van brugklas tot en met het eindexamen mavo, havo of vwo & basisschool groep 6, 7 en 8, Instituut Blankestijn is de absolute koploper op het gebied van particulier onderwijs in Nederland. Deze school is particulier onderwijs met de kleinste klassen, de meest ervaren docenten en de beste resultaten.

Basisschool schooljaar 2018-2019

De opleidingskosten voor de basisschool (groep 6, 7 en 8) bedragen € 19.500 per jaar, exclusief schoolboeken.

Schakelklas schooljaar 2018-2019

De opleidingskosten voor de schakelklas bedragen € 22.500 per jaar.

De opleidingskosten voor de schakelklas zijn inclusief lesboeken, maar exclusief de verplichte aanschaf van een iPad. De specifieke bestelprocedure voor de benodigde iPad ontvangen de leerlingen per brief.

Onderbouw schooljaar 2018-2019

De opleidingskosten voor de onderbouw (havo vwo klas 1, 2 en 3 en mavo klas 1 en 2) bedragen € 25.750 per jaar.

De opleidingskosten voor de onderbouw zijn inclusief lesboeken, maar exclusief de verplichte aanschaf van een iPad. De specifieke bestelprocedure voor de benodigde iPad ontvangen de leerlingen per brief.

Bovenbouw schooljaar 2018-2019

De opleidingskosten voor de bovenbouw (mavo 3 en 4, havo 4 en 5, vwo 4, 5 en 6) bedragen € 33.500 per jaar.

De opleidingskosten voor klas 3 en 4 zijn inclusief lesboeken, maar exclusief de verplichte aanschaf van een iPad. De specifieke bestelprocedure voor de benodigde iPad ontvangen de leerlingen per brief.

De opleidingskosten voor klas 3/4 mavo, klas 5 en klas 6 zijn exclusief schoolboeken.

Instromers

Het schooljaar omvat tien maanden: september tot en met juni. Voor instromers wordt het schoolgeld naar rato (op basis van 10% per maand) in rekening gebracht.