Weer veel geslaagden bij Instituut Blankestijn

Mooi examenresultaat

Geslaagd bij Instituut Blankestijn!

Op woensdag 12 juni is de uitslag van de examens bekendgemaakt en bij Instituut Blankestijn is er weer een groot aantal leerlingen geslaagd. We feliciteren al die leerlingen en hun ouders met het fraaie resultaat.

Bij Instituut Blankestijn zijn er veel leerlingen die de laatste twee jaren van hun havo- of vwo-opleiding in één leerjaar afronden. Daarvoor brengen ze veel uren op het Instituut door (vaak van negen tot vijf) en het is mooi dat die inzet beloond is.

Leerlingen uit 5 vwo hebben in een of meer vakken eindexamen gedaan, om volgend jaar een wat lichter programma te kunnen draaien. Ook in die groep zijn veel successen behaald.

Een aantal leerlingen gaat nog een vak doen in het tweede tijdvak. Soms om hun cijferlijst wat op te poetsen, soms om een vak alsnog binnen te halen. Veel van die leerlingen zijn op de dag van de uitslag al aan de gang gaan. Van maandag 18 tot en met woensdag 20 augustus worden die examens afgelegd. We wensen hen daarbij veel succes, zodat de feestvreugde bij Instituut Blankestijn nog groter kan worden.