1 mei 2023

Autorally Instituut Blankestijn

Zaterdag 15 april was het zover: In de ochtend waren er examentrainingen en in de middag werd de allereerste INSTITUUT BLANKESTIJN AUTORALLY gereden door (oud) leerlingen, (oud) medewerkers en sponsoren.

Er gingen zevenentwintig auto’s van start vanaf hockeyclub Laren. Zij volgden een fraaie route. Op basis van het aantal verzamelde letters, de oplossingen van de open vragen en de foto-opdracht werd een winnaar bepaald. Het werd team 15 “team Hiebelschlünkel” van Floris ten Hagen en teamgenoten.

We kijken terug op een heel gezellig event!
Een filmpje en de foto’s zijn te zien op: inbl.nl/rally2023

Enkele reacties:

“Wat was het leuk! Dank voor de organisatie” aldus Paulien Oskam

Geachte mevrouw van Welt-Danes,
Beste Margriet en Blankestijn team,

Hierbij willen wij jullie hartelijk danken voor de zeer gezellige middag die jullie voor ons deelnemers hebben georganiseerd!
Aan alles was gedacht. Spontane ontvangst, koffie bespreking, te drinken en te eten voor onderweg, en de uitreiking en borrel met hapjes aan het eind. Reuzeleuk.
De rit vonden wij prachtig en we hebben stukjes gezien die wij nog niet kenden. De rally vonden wij best wel moeilijk. Het was interessant en er zaten verrassingen in. Maar het mocht qua lengte voor ons betreft iets korter. Leuk bedacht aan het eind een rondje om de Brink van Laren.

Nogmaals dank voor alle moeite.

Met goede groet,

Eduard en Nanette van Dishoeck- van der Burg

“De Tuilse Tuin”