Deelcertificaten behalen bij Instituut Blankestijn

Bij Instituut Blankestijn kunnen leerlingen ook deelcertificaten behalen. Hier kunnen ze bijvoorbeeld voor kiezen als ze extra vakken nodig hebben om toelaatbaar te zijn voor hun vervolgopleiding.

Ook leerlingen die nog niet geslaagd zijn, kunnen zich inschrijven voor deelcertificaten. Zo hoeven ze niet het hele examenjaar opnieuw te doen.

Als u voor Instituut Blankestijn kiest, kiest u voor een kwalitatief hoogstaande leerweg. Aangezien uw zoon of dochter voor maar een of enkele vakken aan de slag hoeft, houdt hij of zij tijd over voor andere bezigheden. Instituut Blankestijn heeft veel ervaring met de deelcertificaten voor vwo, havo en mavo. Elk jaar weer ronden de leerlingen hun deelcertificaten succesvol af, zonder dat ze fulltime naar school hoeven.

Decentrale selectie

Als een hogeschool of universiteit een decentrale selectie hanteert, kan bij numerus fixus-opleidingen een deel van de plaatsen zelf door de instelling worden ingedeeld. Met hogere cijfers of een extra (benodigd) vak kan uw kind meer kans maken op een plek. Instituut Blankestijn helpt uw zoon of dochter graag om zo snel mogelijk een plek bij de gewenste opleiding te bemachtigen.

Een leerplan op maat

Voordat uw kind aan de slag gaat, stippelen we samen een traject voor de deelcertificaten uit. Zo kan hij of zij in een korte tijd een of meerdere vakken afronden, terwijl hij of zij begeleid wordt door een persoonlijke mentor. Zo weet uw kind altijd waar hij of zij aan toe is en kan hij of zij extra hulp krijgen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de deelcertificaten van Instituut Blankestijn? Dan kunt u altijd een mail sturen naar info@inbl.nl of bellen naar 030 – 231 45 41. Ook kunt u een persoonlijk kennismakingsgesprek aanvragen. Wij denken graag met u en uw zoon of dochter mee over een vakkenpakket dat bij hem of haar past.