Alumni Blankestijn

Een opleiding aan Instituut Blankestijn is een bijzondere ervaring. Je wordt deel van een ‘familie’ van mensen met hetzelfde doel: het beste uit jezelf halen.

Dat is niet makkelijk en het is hard werken. Gelukkig heb je veel steun aan je medeleerlingen en wordt er ook erg veel lol gemaakt. Op Instituut Blankestijn wordt de basis gelegd voor een netwerk van vrienden die ook na hun instituutstijd nog regelmatig contact met elkaar houden.

Het netwerk van alumni van Instituut Blankestijn draagt vanaf nu de naam ‘Alumni Blankestijn’; kortweg AB. Dit is een bewust eerbetoon aan de in 2015 overleden oprichter van ons instituut: Ad Blankestijn.

Onze doelstellingen zijn:

  1. Gezellige (netwerk-) bijeenkomsten voor oud-leerlingen en -docenten en huidige leerlingen en docenten.
  2. Kennis en ervaring van oud-leerlingen en docenten ter beschikking stellen van de huidige leerlingen, door middel van het organiseren van rondleidingen bij bedrijven, uitnodigen van sprekers, het ter beschikking stellen van stageplaatsen.
  3. Bijdragen aan de groei van het Instituut door de kennis en ervaring van oud-leerlingen en docenten ter beschikking te stellen aan het huidige bestuur.
  4. Actief bijdragen aan het documenteren van de geschiedenis van Instituut Blankestijn, door middel van interviews met oud-leerlingen en -leraren en verzamelen van informatie in de ruimste zin des woords.

Contact

Als je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen via alumni@inbl.nl.

Wat doen onze oud-leerlingen nu? Klik hier voor de LinkedIn Instituut Blankestijn besloten alumni-groep.