Contact

U kunt contact met ons opnemen om meer informatie aan te vragen of een afspraak te maken voor een persoonlijke kennismaking.

Adres: Oudegracht 189, 3511 NE Utrecht
Telefoon: 030 – 231 4541
E-mail: info@inbl.nl

KvK-nummer: 61832189

  • Door dit formulier te verzenden, geeft u aan contact te willen met Instituut Blankestijn. Velden met een * zijn verplicht.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie van de opleiding van uw kind(eren) kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.

De privacyverklaring van Instituut Blankestijn is van toepassing op dit formulier.

Routebeschrijving

Met het openbaar vervoer

Instituut Blankestijn is prachtig gesitueerd vlak bij station Utrecht Centraal, aan een van de oudste grachten in het centrum van de stad Utrecht en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Met de auto

Parkeergarage Springweg ligt om de hoek van Instituut Blankestijn. Voor uw navigatie kunt u het beste het adres Strosteeg 83, Utrecht invullen. De parkeergarage is 7 dagen per week, 24 uur per dag open. Verlaat de parkeergarage via de uitgang richting de Oudegracht en sla rechtsaf de Oudegracht op. Instituut Blankestijn is na ongeveer twintig meter aan uw rechterhand.

NRTO-keurmerk

Instituut Blankestijn is aangesloten bij NRTO. NRTO is de overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. De leden van NRTO houden zich aan een gedragscode die je kunt vinden op de website.