De Blankestijn Begeleidingsdriedaagse

Een jaar Blankestijn is goed te vergelijken met tophockey: de juiste instelling, uitgekiende training en doorzettingsvermogen leveren de hoogste scores.

‘De begeleidingsdriedaagse’ is een intensieve en doelgerichte training door Instituut Blankestijn. Schoolgaande clubleden in het voorexamenjaar van de door ons gesponsorde hockeyverenigingen kunnen met onze docenten trainen voor de jaarlijkse eindsprint op hun school.

Schrijf je in voor de Begeleidingsdriedaagse 2020 voor SCHC

Instituut Blankestijn organiseert een begeleidingsdriedaagse exclusief voor leden van de SCHC op 15, 16 en 17 juni. Speciaal voor leerlingen van de voorexamenklassen, om het schooljaar af te ronden.

In onderstaand formulier vind je het rooster voor leerlingen van 4 havo en 5 vwo. Per tijdvak kan je je voor maximaal één vak aanmelden en de trainingen vinden plaats op het instituut in Utrecht.

Zit je in 3 VMBO vul in het opmerkingenveld onderaan het formulier in welke vakken je zou willen volgen, er wordt contact met je opgenomen om te kijken of jouw keuzes ingepland kunnen worden.

Heb je nog interesse in de begeleidingsdriedaagse? Neem dan contact op via slmk@inbl.nl.