Instituut Blankestijn

13 februari 2015

Instituut Blankestijn

Instituut Blankestijn is een particuliere school die staat voor onderwijs dat op de juiste manier het talent van uw kind aanspreekt. Ontdek ook wat Instituut Blankestijn kan.

Uw kind altijd op de eerste rij

Bij Instituut Blankestijn zit iedere leerling op de eerste rij, letterlijk en figuurlijk. Uw kind staat centraal en daarom bieden wij maatwerk in een prettige leeromgeving. De enthousiaste vakbekwame docenten leggen de lesstof geduldig uit en overhoren onvermoeibaar. Uw kind wil vwo cum laude slagen of uw kind wil met een mooi mavo-diploma de middelbare school afsluiten? Elk kind is anders, maar bij Instituut Blankestijn halen we het maximale uit iedere leerling.

“Op Blankestijn krijg je het best denkbare onderwijs. De klassen zijn klein, de aandacht van leraren is grenzeloos, er is alle tijd om de stof door te nemen en sommige ouderwetse praktijken, zoals het steeds opnieuw inspecteren van schoolschriften, zijn er nog gangbaar.”
HP De Tijd

Kleinschalige particuliere school

Instituut Blankestijn is een bewust kleinschalige, particuliere school in het centrum van Utrecht waar leerlingen uit heel Nederland komen om intensief les te krijgen van toegewijde docenten. Al meer dan een halve eeuw bezet Instituut Blankestijn de koppositie op het gebied van particulier onderwijs in Nederland. Onze mini-scholengemeenschap omvat een basisschool en een school voor voortgezet onderwijs (mavo, havo en vwo) onderbouw en bovenbouw, van brugklas tot en met examenjaar. Leerlingen krijgen bij Instituut Blankestijn les in groepjes van maximaal acht leerlingen.

Lees hier verder over particulier onderwijs en wat wij u kunnen bieden.

Instituut Blankestijn les van mevrouw Bedaux

Bent u benieuwd wat wij voor uw zoon of dochter kunnen doen? Maak dan een afspraak voor een gesprek of laat uw kind een dag meelopen om de sfeer van ons instituut te proeven. Ook organiseren wij regelmatig kennismakingsavonden. Wilt u meer informatie? Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen.