Open avond

Instituut Blankestijn organiseert twee keer per schooljaar een open avond. Op deze avond bent u met uw zoon of dochter van harte welkom aan de Oudegracht 189 te Utrecht. Onder het genot van een hapje en een drankje nemen wij rustig de tijd om u rond te leiden en te vertellen over onze onderwijsmogelijkheden en de individuele aanpak.

Op dit moment zijn er nog geen open avonden gepland. Wilt u kennismaken met Instituut Blankestijn? Kom dan langs voor een kennismakingsgesprek.

Van 17.00 tot 20.00 uur bent u welkom op ons Instituut. Wij vertellen u graag meer over onze basisschool en ons voortgezet onderwijs.Wij houden uiteraard rekening met de 1,5 meter afstand-regel en zorgen ervoor dat onze open avonden aan de richtlijnen van het RIVM voldoet

Wij kijken ernaar uit om u alles over het onderwijs van Instituut Blankestijn te vertellen. In verband met de richtlijnen is het noodzakelijk dat u zich aanmeldt voor de open avond via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens persoonlijk contact met u op om een geschikt tijdstip af te spreken.

Instituut Blankestijn is bewust kleinschalig en daarmee marktleider in kwaliteit; kies je voor particulier onderwijs, dan kies je voor Instituut Blankestijn. Graag tot ziens.