Reünie Instituut Blankestijn

22 mei 2016
50 jaar geslaagd onderwijs

In 1965 werd Instituut Blankestijn opgericht. Het was particulier onderwijs en dat maakte het speciaal in Nederland. Kon een dergelijke school het wel volhouden? Er waren veel vooroordelen, maar Blankestijn kwam overal doorheen, altijd tegendraads en steeds sterker.

Reünie donderdag 28 mei 2015

Nu is het 2015 en Instituut Blankestijn is 50 jaar jong en springlevend. Dat willen en moeten wij vieren. Alle reden om dit jaar een reünie te organiseren. Dat staat te gebeuren op 28 mei 2015 op het complex van de Larense Mixed Hockey Club aan de Eemnesserweg 33a, 1251 NB te Laren. De deuren gaan om 19:00 uur open en we zouden graag zien dat iedereen voor 20:00 uur aanwezig is om het openingsnummer bij te wonen.

Aanmelden

Wij rekenen op een zo groot mogelijke opkomst. We vragen om je hieronder via het formulier aan te melden. Je ontvangt van ons een bevestiging en meer informatie over de locatie en de avond.

Verspreid dit bericht

Ken jij oud-leerlingen? Geef dit bericht dan alsjeblieft aan hen door. Helaas beschikken we niet van iedereen over de allerlaatste gegevens. Je kunt ons helpen zoveel mogelijk ‘oud-Blankestijners’ te bereiken door dit bericht aan hen door te spelen. Alvast onze dank daarvoor en hopelijk tot ziens op de 28e mei bij de Larense Mixed Hockey Club.

Met vriendelijke groet,

Frans van Heijningen
Rector