VWO 2 jaar in 1 – meld je nu nog aan!

19 mei 2016

Succesvol vwo 2 jaar in 1

Bij de diploma uitreiking blijkt iedere keer dat vwo 2 jaar in 1 een succes is. Om verschillende redenen wordt hiervoor gekozen. Ouders vertellen ons tijdens de diploma uitreiking dat het zo fijn is dat hun kind een jaar heeft ingehaald. Het jaar wat ze eerder verloren hebben ze nu weer ingehaald en dat is uiteraard een prachtig succes.

Ervaringen oud-leerlingen versneld traject vwo en havo

“Ik moest hard werken voor het versneld traject VWO, maar… het was mijn leukste jaar op de middelbare school!”

“Na meerdere jaren op verschillende scholen gezeten te hebben, werd mij op mijn 18e duidelijk dat ik niet op de goede weg zat. Ik wilde mijn vwo halen. Bij Blankestijn werd mij de mogelijkheid geboden om in een versneld traject, vwo in 1 jaar na havo, met goede begeleiding mijn havo en vwo te halen. Mijn ouders hebben mij hiertoe de mogelijkheid geboden via particulier onderwijs. Met behulp van de individuele begeleiding bij Instituut Blankestijn kon ik in 2 jaar mijn havo én vwo afronden.”

Jaar verloren?

Heb je zelf een jaar verloren en wil je dit inhalen? Kom dan een langs om te praten over de eenjarige vwo- opleiding. U kunt dan ook in contact komen met ouders van leerlingen die het vwo 2 jaar in 1 studie gevolgd hebben en hoe zij het ervaren hebben.

Bel voor meer informatie 030 – 2314541 of meld u aan voor de open avond.

vwo 2 jaar in 1