Scoor op school: examentraining aan hockeyers

16 mei 2016

Jeugdleden van de Larensche Mixed Hockey Club kunnen in de aanloop naar toetsen en examens bijlessen krijgen bij Instituut Blankestijn, onder het motto ‘Scoor Op School!’ Op zondag 10 april was Instituut Blankestijn met een stand aanwezig op Super Sunday bij de hockeyclub. Het Instituut sponsort dit evenement. Het was een zonnige, sportieve en scoregerichte dag.

Een gezonde hoeveelheid sport heeft een positieve invloed op de schoolprestaties. Instituut Blankestijn is er dan ook trots op sponsor te zijn van LMHC. Een opleiding bij Instituut Blankestijn is immers goed te vergelijken met tophockey: De juiste instelling, uitgekiende training en doorzettingsvermogen leveren uiteindelijk de hoogste scores. 

Scoor op school

Bij onze goedbezochte sponsorstand kon men zich opgeven voor de training Scoor Op School, die Instituut Blankestijn in juni organiseert exclusief voor leden van de LMHC. Het is een intensieve en doelgerichte training door de docenten van Blankestijn voor leden van de Larense hockeyclub. De scholieren krijgen bijlessen voor de belangrijke repetities, tentamens en examens aan het einde van het schooljaar.

Train je talent bij Instituut Blankestijn

Opgeven kan nog steeds, maar het aantal plaatsen is beperkt.

12923325_1058799280857737_852203822995617261_n